Mat og drikke

Macreddin Village er kjent som matlandsbyen og det er enkelt å forstå hvorfor. Med flere steder som tilbyr et bredt utvalg av økologisk mat, samt vilt, kan du nyte utsøkt mat i fantastiske miljøer. Personen bak denne matfilosofien er Evan Doyle. Evan er medlem av Eurotoques og har vært vert for National Food Forum de siste seks årene. Han har hat stor tilknytning til The Slow Food Movement i Irland og er leder for The Taste Council of Ireland og The Organic Trust.

Strawberry Tree

I BrookLodge finner du Irlands eneste sertifiserte økologiske restaurant, og vinner av prisen Culinary Hotel of the Year 2013. The Strawberry Tree serverer kun vilt og økologisk mat fra lokale økologiske bønder og leverandører, og skaffet tilveie av våre kokker i skog og mark rundt Macreddin. Den innovative kjøkken er avstemt med de dramatiske omgivelsene. Vår tur i vinkjelleren avslørte et variert og delikat utvalg av viner og oster.

La Taverna Armento

Macreddin Villages andre restaurant, La Taverna Armento har en komplett søritaliensk meny, basert på de fantastiske matvarene fra området rundt landsbyen Armento i provinsen Basilicata. De fleste av kokkene våre har hatt gleden av flere besøk i denne fantastiske byen og møter med lokale bønder og produsenter. De har hatt et nært samarbeid med lokale kokker for å kunne gi deg en genuin smak av det sørlige Italia med pizza bakt i vedovn og fersk pasta fra komfyren.

Actons Pub

Hygg deg med en pint organisk pilsnerøl i livlige omgivelser på Actons Country Pub. Fyr på peisen på kalde vinterkvelder gjør dette til det perfekte sted for å nyte en koselig kveldsdrink. Lytt til tradisjonell irsk musikk eller begi deg utendørs på sommeren og hygg deg på grillfester under landsbymarkedene i hovedgaten i Macreddin.

Orchard Cafe

Orchard Cafe, som ligger innglasset i en bakgård, har den perfekte rammen for en lett lunsj eller en kaffe med venner. Med et bredt utvalg økologisk mat og vilt kan du nyte en sunn og avslappende lunsj i behagelig omgivelser.

Waterside Lounge

Waterside Lounge er det perfekte stedet for å slappe av med store komfortable sofaer, morgenaviser og en lett meny i løpet av dagen. Om vinteren kan du slappe av ved glødende torv på peisen og levende lys på kvelden og på varme sommerdager kan du slå deg ned utendørs på plenen ved Macreddin Brook.

En pittoresk landsby, et hotell i herregårdsstil, spa og svømmebasseng, den utmerkede og nyskapende Strawberry Tree Restaurant, som kun bruker økologiske eller ville ingredienser, en pub med eget mikrobryggeri, et ridesenter og butikker som selger håndverk og økologisk mat.

Rough Guide to Ireland

Send oss en e-post dersom du trenger mer informasjon og vi kontakter deg umiddelbart. info@brooklodge.com. Kontakt oss direkte på telefon 21 547865 og betal kun lokaltakst